Blog d’Acise

Sant Feliu celebra el primer congrés català d’infermeria i salut escolar organitzat per ACISE.

L’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar celebra durant aquest dijous i divendres 17 i 18 de setembre unes jornades informatives orientades a infermeres que treballen a les escoles, a professors, pediatres i totes les persones relacionades amb el món de la salut i l’ensenyament.

ACISE és una Associació que treballa perquè les infermeres i infermers del nostre país puguin treballar a totes les escoles de primària, secundària i educació especial de Catalunya.

Des d’ACISE creuen necessari l’implantació d’un programa d’educació per a la salut a l’escola i l’institut per poder millorar la salut integral dels nens i nenes mitjançant la promoció d’hàbits saludables, la prevenció de riscos i, en definitiva, educar tant nens com adolescents perquè tinguin els coneixements bàsics en salut. Actualment són molt poques les escoles catalanes que disposen d’una infermera.

Al congrés hi ha organitzades diverses activitats com tallers simultanis, conferències i taules de reflexió impartits per professionals del sector que tots ells tractaran el tema de la salut escolar des de diferents punts de vista.

 

Veure Vídeo…

Deja una respuesta